Comunicate

Seminar online privind serviciile sociale

Publicat: Mar, 14/12/2021 - 16:30

Agenția Achiziții Publice anunță desfășurarea seminarului online privind serviciile sociale organizat cu suportul Programului de Dezvoltare al Dreptului Comercial (CLDP) al Departamentului de Comerț al SUA, în cooperare cu Agenția Achiziții Publice a Republicii Moldova.

 

 

Scopul evenimentului este de a consolida capacitățile actorilor implicați în achiziționarea serviciilor sociale. În cadrul evenimentului vor fi discutate subiecte privind procedura de achiziție și contractare a serviciilor sociale, precum și impedimentele întâmpinate pe parcursul desfășurării acestor achiziții. Evenimentul cu tematica „Cele mai bune practici în achizițiile publice: servicii sociale”va avea loc în perioada 20-21 decembrie 2021 cu începere de la ora 14.00,în format online pe platforma ZOOM.

 

 

Astfel, reprezentanții autorităților contractante, operatorilor economici, societății civile și altor părți interesate sunt încurajați să participe la seminarul online sus menționat. Doritorii de a participa se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/xjaT2CEnwrYfx84D7

 

În cazul în care aveți întrebări puteți să ne contactați la următorul număr de telefon: 022820706 sau la adresa electronică: natalia.braga-mita@tender.gov.md, Natalia Braga-Mîță,  specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

 

Agenda evenimentului se atașează.