Comunicate

Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții. Condițiile și procedura de organizare și desfășurare a consultării pieții.

Publicat: Vin, 09/04/2021 - 18:00

Agenția Achiziții Publice anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul:

„Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții. Condițiile și procedura de organizare și desfășurare a consultării pieții în vederea pregătirii achiziției publice”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 15 aprilie 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite accesul a maximum 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante. 

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/L7Vp43sX4Vf7hoef7(link is external).

 

Persoana de contact: dna Natalia Braga-Mîță, specialist superior, Serviciul Consultanță și Instruiri, telefon +373-22-820-727, e–mail:natalia.braga-mita@tender.gov.md.