Comunicate

COMUNICAT PRIVIND DESFĂȘURAREA SEMINARELOR DE INSTRUIRE ÎN RAIOANELE NISPORENI ȘI UNGHENI

Publicat: Mie, 21/03/2018 - 13:41

  Marți, 20 martie 2018, Agenția Achiziții Publice a desfășurat două seminare de instruire în raioanele Nisporeni și Ungheni cu tematica „Prevederi generale privind etapele procesului de achiziții publice în Republica Moldova”. În cadrul seminarelor au participat 166 persoane responsabile de efectuarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante, inclusiv reprezentanți ai primăriilor, instituțiilor de învățământ, instituțiilor medicale ș.a. 

  Scopul seminarelor organizate este de a consolida capacitățile persoanelor implicate în procedurile de achiziții publice din cadrul autorităților contractante de pe întreg teritoriul țării.

  Astfel, în cadrul seminarelor au fost abordate subiectele legate de planificarea achizițiilor publice, derularea corectă a procedurilor de achiziții publice și executarea contractului.

  Pentru mai multe detalii și informații suplimentare cu privire la seminarele următoare, puteți accesa pagina web a Agenției, rubrica „Instruiri” – Plan de instruire pentru anul 2018 / http://tender.gov.md/ro/content/plan-de-instruire-pentru-2018 /