Comunicate

Hotărîrea Guvernului nr. 544 din 12.11.2019 cu privire la unele măsuri de organizare a procesului de achiziții în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor

Publicat: Vin, 22/11/2019 - 13:34

În atenția autorităților contractante!

În Monitorul Oficial nr. 346-351 din 22.11.2019 a fost publicată Hotărîrea Guvernului nr. 544 cu privire la unele măsuri de organizare a procesului de achiziții în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor potrivit căreia a fost aprobată Metodologia de coordonare a achizițiilor în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

 Metodologia reglementează procedura unificată și transparentă de organizare a achizițiilor în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor pentru asigurarea oportunității investițiilor în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, racordarea acestora la planurile strategice de dezvoltare ale Guvernului, monitorizarea respectării principiilor competitivității și consistenței achizițiilor, compatibilității și neutralității tehnologice, eficientizării și transparentizării achizițiilor.