Comunicate

COMUNICAT PRIVIND DESFĂȘURAREA SEMINARULUI DE INSTRUIRE A PERSOANELOR IMPLICATE ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚII PUBLICE DIN PARTEA OPERATORILOR ECONOMICI.

Publicat: Lun, 15/01/2018 - 10:56

În atenția operatorilor economici!

 Agenția Achiziții Publice organizează la data de 27 februarie 2018, orele 10-00 seminarul de instruire cu genericul ”Responsabilitățile și drepturile operatorilor economici participanți la proceduri de achiziții publice”.

 În cadrul seminarului vor fi discutate următoarele subiecte:

ü  regulile și normele stabilite de cadrul legal în domeniul achizițiilor publice;

ü  întocmirea ofertelor în vederea participării la procedurile de achiziții publice;

ü  sarcinile și responsabilitățile persoanelor implicate în procesul de achiziții publice din partea autorităților contractante;

ü  responsabilitățile și drepturile participanților (operatorilor economici);

ü  regulile de comunicare între operatorul economic și autoritatea contractantă în vederea obținerii informației;

ü  lista de interdicție a operatorilor economici;

ü  solicitarea clarificărilor și depunerea contestațiilor. 

 Seminarul se adresează angajaților din cadrul operatorilor economici și specialiștilor din sectorul privat încadrați în compartimente cu atribuții în procesul de achiziție publică.

 

 Doritorii de a participa la seminarul de instruire se pot înregistra în lista participanților la următorul număr de telefon: 022 73 87 03 sau 060722542 – Emilia Ristic, șef adjunct, Direcția Consultanță și Instruiri sau la adresa de e mail: emilia.ristic@tender.gov.md 

 

 Adresa desfășurării seminarului de instruire este la sediul Agenției – mun. Chișinău, șos. Hîncești nr. 53, Sala de ședințe.

 

 P.S. Lista subiectelor de discuție rămâne a fi completată cu propunerile și temele de interes ale d-voastră la telefon sau prin email indicat mai sus, până la data de 25 februarie 2018.