Comunicate

Seminar de instruire online: „Criterii de atribuire a contractului de achiziții publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieței.”

Publicat: Lun, 04/07/2022 - 09:14

În atenția Autorităților Contractante!

Agenția Achiziții Publice anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziții publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieței”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de  7 iulie 2022, ora 10:00 prin aplicația Zoom (max. 300 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/U7Wj4Y9f6YZUjYeV9.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la nr. de tel. 022 820 706 sau la adresa de e–mail: natalia.braga-mita@tender.gov.md, dna Natalia Braga-Mîță, Șef Serviciul Consultanță și Instruiri.