Comunicate

AGENȚIA ACHIZIȚII PUBLICE CONTINUĂ ORGANIZAREA SEMINARELOR DE INSTRUIRE ”PREVEDERI GENERALE PRIVIND ETAPELE PROCESULUI DE ACHIZIȚII PUBLICE”

Publicat: Jo, 26/04/2018 - 14:01

La data de 17 mai, 7 și 21 iunie 2018 la sediul Agenției se vor desfășura seminarele de instruire pentru persoanele responsabile de efectuarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

Seminarele sunt recomandate persoanelor cu experiență minimă în domeniu și celor care doresc să se familiarizeze cu prevederile generale privind etapele procesului de achiziții publice.

 

Adresa desfășurării seminarelor de instruire este sediul Agenției – mun. Chișinău, șos. Hâncești nr. 53, sala de ședințe, începutul seminarelor – ora 10:00.

 

Doritorii de a participa la seminarele de instruire sus menționate se pot înregistra completând următorul formular: Înregistrare online(link is external)

 

Pentru mai multe detalii contactați 022/738703 – Emilia Ristic, șef adjunct direcția Consultanță și Instruiri sau la adresa de e–mail:  emilia.ristic@tender.gov.md