Comunicate

Comunicat privind desfășurarea atelierul de lucru cu genericul „Cele mai bune practici în domeniul achizițiilor publice: achiziție de produse alimentare și servicii de transport și acorduri cadru”

Опубликовано: пн, 11/07/2022 - 11:24

În atenția Autorităților contractante și altor persoane interesate

Agenția Achiziții Publice Vă aduce la cunoștință că în perioada 18-20 iulie 2022 la București, România va fi desfășurat atelierul de lucru cu genericul „Cele mai bune practici în domeniul achizițiilor publice: achiziție de produse alimentare și servicii de transport și acorduri cadru”.

 

Evenimentul va fi organizat cu suportul Programului de Dezvoltare al Dreptului Comercial (CLDP) al Departamentului de Comerț al SUA, în cooperare cu Agenția Achiziții Publice.

 

Scopul atelierului de lucru este de a consolida capacitățile reprezentanților autorităților contractante în domeniul achizițiilor publice. În cadrul evenimentului, experții străini vor împărtăși experiența țărilor pe care le reprezintă, precum și cele mai bune practici internaționale.

 

Totodată, Vă comunicăm că evenimentul dat va fi transmis online, iar doritorii de a participa la atelierul de lucru vor putea accesa evenimentul și vor putea pune întrebări experților.

 

În acest context, pentru a avea acces la eveniment, vă rugăm să accesați link-ul către aplicația ZOOM: https://explorepsa.zoomgov.com/j/1619964603.

 

Menționăm că traducerea în limba română va fi asigurată, de aceea vă rugăm să aveți instalată cea mai recentă versiune a aplicației ZOOM.

 

Totodată, găsiți atașat mai jos Agenda Evenimentului.                                                              

 

Agenda

La moment nu există nici un eveniment planificat.

Подписка на Agenda