Comunicate

COMUNICAT PRIVIND PROCEDURA DE PUBLICARE A ANUNȚURILOR DE PARTICIPARE ÎN BULETINUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE

Publicat: Vin, 17/11/2017 - 16:37

În atenția autorităților contractante!

 

Având în vedere procesul de automatizare a publicării anunțurilor de participare în Buletinul Achizițiilor Publice, începând cu 20.11.2017 autoritățile contractante care desfășoară procedurile de achiziții publice pe suport de hârtie vor preciza, în mod obligatoriu, în anunțurile de participare transmise AAP, la rubrica “întocmirea ofertelor”,ora și numărul de zile solicitat de autoritatea contractantă, care urmează a fi luat în considerare la indicarea perioadei cuprinse între data publicării anunțului de participare în Buletinul Achizițiilor Publice și data limită de depunere a ofertelor. 

Autoritățile contractante care desfășoară procedurile de achiziții publice prin intermediul SIA RSAP, odată cu transmiterea anunțului de participare spre publicare vor preciza, în mod obligatoriu, în rubrica comentarii, ora și numărul de zile stabilit de autoritatea contractantă, care urmează a fi luat în considerare la indicarea perioadei cuprinse între data publicării anunțului de participare în Buletinul Achizițiilor Publice și data limită de depunere a ofertelor. 

Vă reamintim că Buletinul Achizițiilor Publice este publicat de 2 ori pe săptămână în zilele de marți și vineri. În Buletinul din ziua de marți, sunt plasate anunțurile de participare prezentate AAP până în ziua de joi, inclusiv. Pentru Buletinul din ziua de vineri, sunt plasate anunțurile de participare prezentate AAP până în ziua de marți, inclusiv.